Vraag & Aanbod

  (1 t/m 8 van 302)

>> >
 
 
Wie wil mij in april een beetje leren schaken
Ik wil graag de absolute eerste beginselen van schaken leren. Wie heeft zin om dit in april of later te doen?
Tips bij Kascontrole (VVE)
Ik controleer al een paar jaar de kas van onze VVE. Beginnende kascontroleurs leg ik graag uit waar je op moet letten en sta open voor vragen mbt kascontrole. Ook mag je mijn boek 'De Kascommissiegids voor verenigingen van eigenaren' lenen.
pedicure
Ik zoek een pedicure voor mijn teennagels.
Workshop jongleren
Wil je leren jongleren met ballen? Dan geef ik workshops of individueel les. Kan ook als kinderfeestje of teambuilding onderdeel gedaan worden.
Klopboormachine, decoupeerzaag, gereedschap te leen.
Mocht je wat simpel gereedschap nodig hebben dan kun je dat bij mij lenen. Je moet wel ff naar Leusden komen. Ik heb geen zaag of hamerboor.
Schoonmaken, liefst niet verder dan 2 km van Leusderweg
Onzichtbaar stof verwijderen is niet zo mijn ding, wel het echte boenen en soppen en dat ik dan achteraf het resultaat van het werk echt kan zien. Dus heb je zo'n klusje...... Ik ga meer voor incidentele klussen dan voor wekelijkse klussen.
Onafhankelijk website advies
Wil je graag je website een keer door laten lichten op gebruiksvriendelijkheid en search engine optimalisatie. Of dat er iemand een keer meekijkt naar je statistieken? Het kan ook samen, als workshop of klusje. Een kleine website (~12 pagina's) kost ongeveer 3 uur om door te lichten.
Computer en smartphone ondersteuning
Heb je hulp nodig bij het instellen van je computer, internet, browser, smartphone, e-mail, virus-scanner, etc. Dan kom ik even langs om te kijken wat het probleem is. No cure, no pay.
Wachtwoord vergeten